Noutati site

Chiar daca vremea de afara nu ne da sperante pentru o iarna cu multa zapada, suntem optimisti si hotarati sa facem ceva in privinta asta. Primul pas a fost pornirea streamului Radio Popular Colinde, stream care se bucura de o audienta extraordinara. Al doilea pas este "imbracarea" siteului www.radiopopular.ro in haine de iarna, cu o interfata prietenoasa si...de ce nu...pufoasa, cu multa zapada. 
Insa cele mai importante modificari facute siteului sunt modificari de functionalitate. Prima si cea mai importanta este refacerea modulului de autetintificare, un procentaj insemnat de utilizatori semnaland neregului la conectare, sau mai mult, imposibilitatea de a se conecta in cont. Verificati conturile si comunicati-ne daca intampinati probleme.
Al doilea modul pe care l-am creat este acele de RAPORTARE SPAM. Ce face aceasta raportare? Simplu. Sa zicem ca cititi site-ul nostru si vedeti un comentariu complet "aiurea", sau un comentariu ce face reclama la  unele pastile..va duceti in dreapta acelui comentariu si dati click pe RAPORTARE SPAM. Automat se va trimite un email de instiintare care un repezentant Radio Popular si problema cu acel mesaj se va rezolva. Dorim sa fie un site cat mai curat, fara comentarii ciudate.
Daca aveti sugestii legate de aceste functii sau daca aveti propuneri pentru site-ul www.radiopopular.ro le asteptam in comentariile de mai jos.
Navigare placuta!
Vizualizări 3253
Nota 3.88 din 8 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

  • bar constantin
    tineti-o tot asa sant primaru din spania si vreau sa dedic omelodie pt toti sudorii din tarrega
  • Janina
    Super! Vad ca ati modificat si codul asta de validare, l-ati facut mai intuitiv. Succes