Matilda Pascal-Cojocarita hartuita de niste nuntasi

Interpreta de muzica populara Matilda Pascal-Cojocarita se confrunta cu o situatie mai putin obisnuita. Artista a fost solicitata sa cante la o nunta in Giurgiu pentru data de 4 iulie. Pe masura ce se apopia data nuntii respective, interpreta de muzica populara a inceput sa fie tot mai ingrijorata de faptul ca nuntasii nu i-au mai dat un semn si nici nu stia cum sa dea de acestia.

Dupa numeroase telefoane si interventii pe la amicii de prin localitatea cu pricina, cantareata a reusit intr-un final sa ia legatura cu cei care o angajasera la acea nunta si de la care primise an avans suma de 500 de euro. Nuntasii i-au spus artistei ca au schimbat data nuntii pentru 30 august, moment in care Matilda s-a suparat ca acestia, dupa ce au ancurcat-o atata, nici macar nu au anuntat-o de nunta din august, cum era firesc.


Cantareata de muzica populara incurcata de niste nuntasi

Nuntasii invoca faptul ca ei au tiparit invitatiile din luna mai, pe care figureaza si interpreta. Supararea interpretei a fost si mai mare si pe buna dreptate. Adica ei stiau ca au mutat data nuntii din timp si nu au anuntat-o, avand an vedere ca ea are deja o alta nunta pentru acea data. M-au incurcat foarte mult. Dupa ce ca nu m-au anuntat ca au schimbat data nuntii acum imi mai spun ca si stiau cu mul timp inainte si nici macar nu m-au intrebat daca pot veni. Puteau sa se gandeasca ca am si alte angajamente si poate nu sunt libera sa le mai cant la nunta!

M-au sunat de numeroase ori si acum au ajuns sa-mi promita sume imense numai sa le cant la nunta. Numai ca eu am din februarie un alt angajament tocmai la Suceava la nunta copilului unui coleg de bransa, dirijorul George Sarbu. Si eu nu pot fi neserioasa si sa nu ma tin de cuvant. Eu daca as fi facut ca acesti nuntasi care m-au incurcat unde ajungeam? Pai imi faceam un renume de nu ma mai chema nimeni nicaieri! Problema este ca eu chiar si in situatia asta m-am gandit cum as putea sa ajung de la Suceava sa cant in aceeasi zi si la Giurgiu, insa este imposibil. M-am interesat si nu exista seara cursa la avion de la Suceava la Bucuresti"

"Nu stiu cum sa fac! Poate ca nuntasii care m-au ancurcat au trait cu sentimentul ca nu mai vreau sa le inapoiez cei 500 de euro desi, multa lume m-a invatat sa nu le mai dau banii inapoi. Bineinteles ca le voi inapoia banii, cu toate ca am ramas in paguba. Am pierdut din cauza lor alte angajamente si daca eu cantam an alta parte luam gajul pe care l-as fi luat de la ei si fara atatea batai de cap", a spus Matilda Pascal-Cojocarita
Vizualizări 2229
Nota 3.89 din 9 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • valy
  nu merita nu le mai da nici un bannnnn
 • gaby***
  mda .. ai dreptate !
 • tony
  tare melodi
 • lacrima
  nu este nimic imposibil,la noi se intampla multe si de toate,asta este neserizitatea oamenilor,dar nu este singura.Pacat ca avem de a face si cu acest fel de persoane.D-NA Matilda este o doamna,si un grane nume in muzica populara Romaneasca.Mult succes doamna si nulta sanatate d-voastra si fam d-voastra
 • laur
  normal daca nu se anunta bani se pierd