Ionut Dolanescu, dat in judecata de fratele sau

Baietii regretatului interpret de muzica populara Ion Dolanescu au ajuns la tribunal pentru a-si imparti mostenirea. Fratii s-au dat in judecata, formal, pentru ca succesiunea pe averea de doua milioane de euro nu putea incepe la notar.

Fiul cel mare al artistului, Dragos Carlos Antonio Valenciano, stabilit de multi ani in Costa Rica, a fost cel care a deschis, in urma cu doua zile, procesul de partaj succesoral, la Judecatoria Sectorului 2 din Capitala. "Nu este vorba de nici un conflict intre frati, care s-au inteles intotdeauna foarte bine. Din cauza unor chestiuni juridice, succesiunea nu a putut fi demarata, ca de obicei, la notar", a explicat avocata lui Dragos, Silvia Dardaiac. Procesul va incepe in iunie si se va termina repede, pentru ca fratii Dolanescu s-au inteles deja asupra tuturor aspectelor. Fratii au de impartit bunuri evaluate la aproape doua milioane de euro, respectiv vila din centrul Capitalei, unde a trait artistul, cumparata de la mostenitorii lui Barbu Stefanescu-Delavrancea, casa bunicilor de la Persinari, o alta casa de vacanta la Sinaia si cateva tablouri de valoare.

Vizualizări 2381
Nota 4.50 din 12 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • cristi
  mai dati mai si la cei saraci!
 • victor
  eu cred ca mai bine casa din centru orasului sa nu fie vinduta dar sa fie un loc unde sa se adune rude prieteni, unde pot sasi aduca aminte de artist si sa fredoneze pesele artistului si cu drag sa stea si la un pahar de vin
 • Maria Salaru
  www.mariasalaru.ro.Foarte interesant si bine realizat din toate punctele de vedere Felicitari!
 • domnita
  daca nu aveau nimic era mai bine ca nu aveau motiv de cearta
 • JOhnY
  Initial cand am citit stirea m-am si speriat, crezand ca isi dau in cap pentru avere...cand colo.. era de bine
 • constanta rusu
  felicitari celor doi frati ca impart frateste ! asa,regretatul ion dolanescu se odihneste in pace ....nu-l vom uita niciodata !