Radio Popular România este un proiect independent, non-profit, finantat in totalitate de conducerea radioului si cu sprijinul donatiilor din partea ascultatorilor.

 

Intrucat unii dintre ascultatorii postului Radio Popular doresc sa exprime intr-o forma mai concreta aprecierea si sprijinul lor pentru activitatea acestuia, indicam aici modalitatile de a transmite donatiile destinate in exclusivitate sustinerii si extinderii programelor noastre radio.

 

Cei care doresc sa sprijine Radio Popular pot face donatii prin:

 

1. PAYPAL   -   Dati click aici veti fi redirectat catre Paypal pentru efectuarea unei donatii.

 

2. Transfer bancar rapid WesternUnion, MoneyGram, etc pe numele LASCU IONUT CATALIN. 

Dupa efectuarea donatiei trebuie sa ne contactati fie telefonic la +40724296901 fie pe email la office@radiopopular.ro pentru a comunica codul unic generat de banca pentru ridicarea banilor.

 

3. Transfer bancar in cont

LEI: cont: RO82BTRL01701201N03596XX 

EUR:cont RO57BTRL01704201N03596XX

USD: RO09BTRL01702201N03596XX

deschis la Banca Transilvania Craiova pe numele LASCU IONUT CATALIN.

 

Cresterea spectaculoasa a numarului de vizitatori si ascultatori din ultima vreme a fost exploziva si avem nevoie de ajutorul dumneavoastra ca sa putem mentine un standard de calitate optim. Costurile cu hosting-ul si drepturile muzicale au crescut si ele la fel de repede si din acest motiv apelam la dumneavoastra, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita. Nu exista o suma minima pentru fiecare donatie.

 


Dupa ce se finalizeaza o donatie, numele persoanei si suma donata vor fi trecute mai jos.

 

 

Pentru mai multe informatii contactati-ne la telefon 0724.296.901- JOhNY

 

 

Va MULTUMIM!