Giulia Medrea

Giulia Medrea

Giulia Medrea , frumoasa ca o primavara... Se spune ca "aschia nu sare departe de trunchi", in cazul Giuliei nu s-a desprins parca numai atat cat fiinta ei sa-si contureze propriul mod de manifestare si daruire prin muzica.Talentul, frumusetea fizica si sufleteasca le-a mostenit… binecuvantata fiind de Dumnezeu,ca prin harul cu care a fost inzestrata sa poata pasi pe o cale, in care sufletul sau sa emane emotia bucuriei de viata,iar inima sa-i bata in ritmul sublim al muzicii pe portativul infinit al dragostei de cantec. Vocea ei calda,sensibila cu usurinta poate aborda diferite genuri muzicale . Asa cum ploaia cade cu aceeasi bucurie peste intinsa campie ca si pe inalte creste Giulia aseaza o delicata traire in fiecare cantec indiferent de gen, transmitand emotie si incantare si descoperindu-ne noi si noi trairi ale expresivitatii si exprimarii artistice. Cantecul sa-i fie mereu la bratul sufletului oriunde ar purta-o pasii,iar viata sa o incununeze cu realizari si succese care sa-i impodobeasca fiecare clipa !
Prezentare facuta de Jeni Voina
Telefon :
0722752169
Vizualizări 15177
Nota 4.37 din 19 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • Nicu Savu
  Da , Giulia Medrea este o nestemata a Neamului Nostru Romanesc!!! O iubim si o pretuim enorm !!! Dumnezeu Sa I dea viata lunga , sanatate multa si fericire cat cuprinde!!!!
 • cosmin boss
  Vă rugăm introduceţi comentariul dvs.
 • petre ignat
  domnisoara Giulia ,cantati minunat si muzica usoara,dar ce vreau eu sa spun,este:semanati leit cu mama dumneavoastra!credeti-ma caci urmaresc de-o viata muzica populara. of, !..Mult succes in aceasta evadare !
  • Ana Pop
   Ești o dulceață, finuța, semeni cu tați! multă sănătate și împliniri pentru voi!
 • dssssssssa
  aew
 • dssssssssa
  aew
 • Mariana
  Asa cum mereu spun ,Dumnezeu da har si talent , tu Giulia trebuie sa continui ce ai inceput , sa pastrezi tot ce este romanesc , portul pop***r , doinele si cantecele mostenite de la parinti ,bunici ,de la romanul simplu de la sat , care nu trebuie sa piara si toate astea multumita si tie acum . Mult succes in drumul tau .
 • Lia
  Muzica este partitura sufletului .Prin muzică poţi transmite sentimente pe care uneori nici nu ştii cum să le explici, cum să le descrii.