Tudor Gheorghe merge în turneu în Canada

Concertele, care vor avea loc în orase precum Montreal, Toronto sau Ottawa, sunt destinate comunitatilor de români stabiliti peste hotare.
Maestrul român Tudor Gheorghe va pleca într-un turneu în Canada, unde va sustine mai multe concerte începând cu 29 mai, potrivit unui comunicat de presa.

Acesta va cânta pentru comunitatile de români stabiliti peste hotare, primul concert fiind stabilit pe 29 mai, în Montreal.

Dupa acesta, Tudor Gheorghe va mai merge la Oscar Peterson Concert Hall, Kitchener, pe 30 mai la The Gig Music Hall, Toronto, pe 31 mai la The Carlu Concert Hall, Ottawa, si pe 1 iunie la The Chamber at Ben Franklin Ctr.

Spectacolul se numeste “În cautarea dorului pierdut” si face parte din cea de-a treia gala “Spirit of Romania” care a debutat pe scenele din România si Moldova.

“Maestrul este asteptat de mult timp în Canada, însa pâna în acest moment nu am gasit timpul necesar pentru a onora aceasta cerere.

Vizualizări 700
Nota 4.53 din 17 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

  • valentina
    E greu de descris in cuvinte emotia care o transmite prin muzica lui.........ne arata cum se pricepe el mai bine ca frumusetea e trecatoare,dar frumusetea mintii,bogatia spiritului si caldura acestuia nu se pierd niciodata ci cresc cu anii........
  • JOhny
    Mare maestru oltean.. In iunie este un spectacol in Craiova cu el. Voi fi acolo
";