Stefania, sotia manelistului Florin Salam, a fost inmormantata cu mare fast

De acolo de sus, din Ceruri, unde s-a ridicat acum cateva zile rapusa de o boala neiertatoare, Stefania - sotia manelistului Florin Salam - a vazut cum mii de oameni au varsat, ieri, o lacrima in amintirea ei. Jumatate de Bucuresti a iesit in strada, inca de dimineata, pentru a o conduce pe ultimul drum pe printesa lui Salam, la despartirea de aceasta lume.

Putin dupa ora 13.00, sicriul cu trupul Stefaniei a fost scos din casa in urletele sfsietoare de durere ale celor care, de trei nopti, statusera la priveghi la capatiul ei. Afara, in fata vilei, sute de oameni care s-au adunat inca din zorii zilei au privit cu ochii in lacrimi cum rudele, prietenii si cunoscutii familiei si-au adus omagiile celei care a fost printesa vietii lui Florin Salam. Adi Minune, Vali Vijelie, Dan Bursuc, dar si alti zeci de manelisti si amici ai cuplului destramat, au depus coroane de flori, care mai de care mai mari. Dupa o jumatate de ora de triste pregatiri, cortegiul funerar, lung de peste o suta de metri, a pornit, incet-incet spre Biserica Lunca Brzesti unde a avut loc slujba de pomenire.

Din acest moment, in mai multe zone din Capitala s-a declansat nebunia. Sute de masini prinse in blocaje chiar si de cte doi kilometri, claxoane stridente, soferi cu nervii intinsi la maximum. De aceea, pe traseul urmat de cortegiul funerar au fost dispusi zeci de politisti care au incercat cu greu sa descongestioneze traficul.

La biserica, oamenii s-au calcat in picioare, s-au cocotat in copaci si chiar pe acoperisurile caselor din zona, doar pentru a-si putea gasi un loc de unde sa poata vedea ct mai bine sicriul cu trupul neinsufletit al femeii imbracate in rochie turcoaz, de printesa. in tot acest timp, la intrarea in cimitirul Berceni II, unii dintre muncitorii tocmiti sa se ocupe de toate detaliile fastuoasei inmormntari au intins covorul rosu peste care printesa lui Salam a trecut inainte de a fi coborta in cavou, iar altii continuau sa lucreze la locul de veci care inca nu era gata. Tocmai din cauza faptului ca groparii au intrziat cu lucrarea, Salam a fost nevoit sa aleaga pentru cortegiu un traseu lung, socotit la vreo trei ore, care sa strabata mai multe zone din Capitala.

Ingropata in rochie turcoaz de 5.000
Frumoasa stefania, sotia artistului Florin Salam, a fost ingropata in vesminte turcoaz, create de designerul Laura Olteanu, preferata raposatei. in mod normal, tinuta valoreaza 5.000 de euro, insa creatoarea a ales sa ofere rochia familiei fara nici o pretentie. in picioare, stefania a avut pantofii cu cristale Swarovski, de la nunta sa, creati de Mihai Albu.

Vizualizări 1136
Nota 3.67 din 15 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu