SLAGARE DVD cu piesele interpretului Dan Spataru

Un DVD din colectia Momente de aur Mari interpreti cu slagare ale regretatului solist Dan Spataru a fost lansat recent pe piata de catre TVR Media, care a reeditat si alte albume ale solistilor romani care au fost la moda in urma cu 20-30, chiar 40 de ani. DVD - ul are o durata de 118 minute si cuprinde peste 50 de cantece, toate devenite slagare, prin harul sau, alaturi de duete cu mari interpreti: Margareta Paslaru, Mihaela Mihai, Doina Spataru, Ileana Sararoiu.

DVD-ul s-a nascut din imaginile cantecelor de muzica usoara si populara, slagare inregistrate de-alungul a patru decenii in studiourile Televiziunii Romane si fredonate de generatii si generatii de romani, dupa cum au anuntat producatorii, completand ca Dan Spataru a fost un adevarat fenomen de popularitate artistica, unul din cei mai indragiti cantareti romani din toate timpurile.

Dan, cel cu haruri fara seaman, va dainui in inimile milioanelor de anonimi, prin sinceritatea rascolitoare si simpliatatea nobila. Oamenii scriu si acum, cu emotie la radio pentru ca Dan Spataru este al lor si vor sa-i auda in continuare glasul si slagarele care le-au ramas in suflet, a precizat realizatorul de televiziune Titus Andrei

DVD-ul a fost pus in vanzare la magazinele de specialitate, dar se poate comanda si on line pe site-ul tvrmedia.ro sau la telefon 021-317.45.91 (orele 9.00-17.00)

Vizualizări 816
Nota 5.00 din 2 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu