Multumim adevaratilor populari

Echipa Radio Popular va ureza Hristos a inviat si va multumeste pentru devotamentul de care dati dovada.
Inca din 2007 de la infiintarea Radio Popular ati fost alaturi de noi si noi, alaturi de voi. Pentru prima data insa, v-am cerut ajutor financiar pentru trecerea unui obstacol (inregistrarea marcii). Ne-au trebuit 25 milioane, insa am strans decat 15 in prima faza. Acestea sunt persoanele care au facut donatii: VASILICA NEGRU( 25 e), STELICA IEPUREANU (50 e), MARIANA NEACSU (30 e), KELYE(50lei), Alex(100lei), Maria Cojocaru(50 $), Calugaru Dragos Cristi (15e), Curcudel Madalina(50lei), AFTENI MITICA(25 lei),  Dragan Anca-Maria(10e), Katy Catalina(100$). Nestrangandu-se suma necesara (1500lei), Ando si JOhNY au completat cu diferenta : Ando(300 lei), JOhNY (45 lei). Articolului am atasat factura si chitanta pentru cei 1500 lei reprezentand prima transa. VA MULTUMIM !
In alta ordine de idei, iepurasul a venit la Radio Popular cu 3 noi animatori. Pe doi deja i-ati ascultat cu siguranta. Primul este Alex din Targoviste, un taur pasional dar plin de emotii cand intra in legatura cu popularii. Il puteti auzi in fiecare luni , miercuri si vineri incepand cu orele 19. Anca este cea de-a doua surpriza a iepurasului. Marti si joi o ascultati in intervalul 19-22.
Artur din Fetesti va reincepe emisiunile cu care v-a obisnuit in cel mai scurt timp, mai exact de luni. Electrizant si in acelasi timp pasional, va tine ascultatorii conectati cu cele mai noi melodii de petrecere.
Vizualizări 657
Nota 4.93 din 29 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • tv online
  Foarte curios. Cea ce am vazut pe pagina dvs. despre Stiri - Multumim adevaratilor pop***ri m-a impresionat. Te felicit pentru realizarea www.radiopop***r.ro, care e un site care merita citita.
 • mikela
  super muzica avem la radiopop***r imi place va pooop si va asc.... zilnic
 • pavelucmihai
  imi place muzica pop***ra
 • Bravo
  Bravo ca existati. Ne faceti zilele mai frumoase si prin ceea ce faceti dovediti inca o data ca sunteti cu o clasa peste ce exista la ora asta pe internet
";