Mădălina Manole a murit în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani

Îndrăgita cântăreaţa de muzică uşoară, Mădălina Manole, de 43 de ani, a fost găsită în această dimineaţă fără viaţă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. Principala ipoteză a anchetatorilor privind această moarte suspectă este sinuciderea, deoarece artista ar fi luat mai multe medicamente.

Născută pe 14 iulie 1967 în localitatea Vălenii de Munte, Mădălina Manole, cunoscută şi sub numele "fata cu părul de foc", şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

Cântăreaţa Mădălina Manole a trimis în jurul orei 2.00 un mesaj de adio pe telefonul mobil al soţul său, Mircea Petru, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov, care a adăgat că artista a luat mai multe medicamente. "Este vorba de un mesaj lăsat soţului ei pe telefonul mobil despre care nu pot să dau mai multe detalii. Este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public. Nu sunt suspiciuni de omor, în acest moment este examinat cadavrul şi nu sunt urme de violenţă. Este adevărat că artista a îngurgitat nişte medicamente, care este posibil să îi fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate în calcul, ancheta este în desfăşurare", a declarat Claudia Burada. Artista ar fi scris în mesajul pe care l-a trimis soţului său că ştie că este iubită şi că îi pare rău.
Mădălina Manole a fost găsită decedată în această dimineaţă. Artista a fost găsită fără suflare la locuinţa sa din Otopeni, iar incidentul a fost anunţat în jurul orei 6.30 chiar de soţul său.
Vizualizări 714
Nota 3.67 din 9 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • gaby
  dumnezeu so ierte si pacat de ea ca era o fata foarte cunoscuta si apreciata de toti cine no cunostea pe madalina manole cu melodia ei fata draga pacat pacat pacat ca facut asa ceva
 • Mariana Rusu
  E vina sotului si a medicilor ca nu i-au oferit sprijin moral si medical dupa prima tentativa de suicid.persoanele care incearca sa se sinucida, ori au probleme serioase, ori sunt labile psihic.nu cred ca o femeie ,sanoatoasa psihic si fara probleme,ar putea sa fie atat de egoista sa-si lase fara mama copilul pe care si l-a dorit atatia anii
 • Marian Micu
  Cred ca avea datorii
 • alex
  Dumnezeu sa o ierte oare de ce sa sincis?
 • Miha
  Nu pot sa cred. Vreau sa cred ca este o gluma proasta aceasta stire. Nu inteleg cum e posibil sa renunti la toate bucuriile vietii pentru ceva, cu atat mai mult de ziua ta. Cui a lasat copilul pentru care s- a luptat atat, cui l-a lasat pe sot, cui ne-a lasat pe noi, fanii ei. Pacat.
 • marian hd
  d-zeu sa o ierte a fost o cintareata minunata...PACAT,,toata ziua am ascultat melodiile ei
 • Adelina -mioveni
  "Dumnezeu s-o odihneasca in pace!" pacat de ea,era asa de frumoasa si plina de viata,cine stie ce s-o fi intamplat cu adevarat.. io una,nu cred k s-a sinucis,k ma gandesc in primul rand la copilasul ei,pt kre s-a luptat mult k sa-l aiba,si acum k sa-l lase singur ..?
 • Mihai
  Pacat. Dumnezeu sa o odihneasca in pace