La nunta pe timp de criza, artistul cânta pe bani putini si damigene de vin

De pilda, cei practici accepta si un curcan sau o damigeana de vin, pe langa onorariu. Nu toti, evident!

Pe Cornelia si Lupu Rednic criza i-a facut ceva mai flexibili. Cu umor, cei doi artisti care sunt sot si sotie vad si partea plina a paharului. Daca tot a scazut numarul cumetriilor, au dintr-o data mult mai mult timp pentru familia lor.

Schimbam stilul si ajungem la cei din trupa Damian & Borthers, renumiti pentru felul in care au abordat muzica tiganeasca, impletind acordurile traditionale cu sound-urile moderne. Asa ca nuntile si petrecerile la care sunt invitati nu sunt unele obisnuite. Pe inteles, la nuntile din lumea buna onorariul este gras. De altfel, Damian Draghici se declara multumit pentru ca spune el are un as in maneca: a semnat multe contracte din 2008.

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete lucreaza altfel. Spune ca primeste cereri si cu 3-4 ore inainte de un chef. In privinta platii, "lucrurile se discuta".

Chiar daca artistii se feresc sa vorbeasca pe sleau despre pretentiilor lor financiare, am aflat ca pornesc totusi de la 1.000 de euro si pot urca pana la 6.000 de euro pe seara. In aceasta categorie intra numai artistii foarte cunoscuti sau formatiile celebre.

Vizualizări 678
Nota 4.40 din 10 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

";