Irina Loghin a primit cadou un site cu numele său

Irina Loghin a primit un cadou inedit de la nişte fani. Aceştia i-au dăruit îndrăgitei interprete de muzică populară un site personal, http://www.irinaloghin.ro/.

Artista recunoaşte că până acum nu avea un site şi nici nu s-a gândit să-şi facă vreunul, însă spune că acesta este util pentru cei care doresc să o solicite la evenimentele artistice, dar şi pentru cei care doresc să afle informaţii despre viaţa şi cariera sa.

"Am site de două luni şi este realizat de nişte studenţi, admiratori de-ai mei, care mi-au făcut o surpriză frumoasă. Site le vine în ajutor celor care doresc să ia legătura cu mine. Site-ul conţine informaţii despre cariera mea, dar şi fotografii şi înregistrări audio şi video", spune Irina Loghin.
Vizualizări 690
Nota 3.55 din 20 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • melania vieru
  sante ti cea mai iubita interpreta atat de mult ce va iubesc i ampus numele dvstra ficei mele care acum 35 ani am crescut cu cantecele dvstra melania
 • ramona.ramy61
  mama te iubim din partea copiilor ramona din babadag
 • ramona.ramy61
  mama te iubim din partea copiilor ramona din babadag
 • Dan Ionescu
  Acest site este creat de peste 3 ani...Eu nu cred ca sunt studenti...Dupa cum am vazut..sunt elevi de liceu dar si de alta varsta...Oricum...este frumos!Si..orice s-ar spune...IRINA LOGHIN..ramane ,de departe,peste timp...inca...cea mai iubita interpreta a tarii~!Si..s-a dovedit a fi...cea mai iubita voce si din usoara,pop***ra etc!Sa ne traiasca!
 • marian ,marasesti,vrancea
  este foarte bine, ptr ca eu mam nascut cu cantecele domniei sale si este o mare solista a romaniei .