Haiducii, plagiati de fani

Haiducii au descoperit de curând ca niste fani au lansat cu ceva timp în urma un videoclip, "Hande-made", în care trei baieti îi imitau pe cei trei Haiduci în timp ce faceau playback pe una din piesele trupei.

Falsii Haiduci au folosit melodia trupei copiind îmbracamintea cântaretilor precum si , anumite cadre dintr-un clip mai vechi al trupei Haiducii. Aaa zisii fani au postat videoclipul pe cel mai mare portal video shartung youtube.com. Cei trei Haiduci, Cristi, Marian si Catalin nu s-au suparat mai ales ca cei care i-au copiat au specificat ca este un playback dupa o melodie a trupei. "Am vazut pe net copii la indigo ale unor artisti internationali gen Madonna, Shakira, Michael Bubble si multi altii, sau fani care poceau videoclipurile si costumatiile, în încercarea de a imita cântarecul preferat.

E o chestie absolut normala, la fel ca atunci când noi eram copii si ne bateam în spatele blocului cu armuri de cavaleri, doar ca acum adolescencii au si tehnologia la îndemâna - a declarat Cristi. (M.C.)

Vizualizări 671
Nota 1.00 din 2 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu