Cum va fi vremea de Paste. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea in weekend-ul cu Marea Sarbatoare a Pastelui va fi capricioasa. Sambata, in tara cerul va fi variabil, cu innorari si ploi in cursul zilei, in jumatatea de est a tarii si izolat in rest. Duminica, vremea va fi calda si in general frumoasa, cu cer variabil. Unele innorari si izolat ploi slabe vor fi in cursul noptii in regiunile vestice. Temperaturile in acest interval se vor situa intre -2 (noaptea) si 20 de grade.


Sambata

Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi in cursul zilei, in jumatatea de est a tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane. Presiunea atmosferica va creste usor.


Duminica

Vremea va fi calda si in general frumoasa, cu cer variabil. Unele innorari si izolat ploi slabe vor fi in cursul noptii in regiunile vestice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 10 grade, posibil mai scazute in estul Transilvaniei.

Vizualizări 625
Nota 4.33 din 3 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

    ";