Ilie Medrea

Ilie Medrea

Ilie Medrea , interpret de muzica populara, s-a nascut la 3 iulie 1975, in Cunta, judetul Alba.

Studii : Absolvent al Facultatii de Drept

EXPERIENTA ARTISTICA 

Cânt de 18 ani, debutând la festivalul Maria Tănase de unde a si început pleiada premilor incat să-mi imbogaţeasca palmaresul artistic astfel:

-   Premilul I Avrig Sibiu 1993

-   Marele Premiu TÂrgovişte 1994

-   Marele PremiuOcna Mureş 1995

-   Câştigator al TopuluiTinerilor Interpreţi in luna Aprilie tinut la Arad 1995 organizat de Radio Bucureşti

-   Angajat la Ansamblul Profesionist Junii Sibiului-Sibiu din 1997-2000.

-   Câştigator al concursuluiMoştenitorii pe judetul Alba, organizat de TVR 1 1999 

Colaborator al televiziunii romane cât si participant in emisiunile de gen a diferitor posturi tv si radio, motiv pentru care va sugerez să intraţi pe youtube spre a analiza materialul concret cu interpretul Ilie Medrea, momente din cuprisul emisiunilor ce sunt drept etalon, privind păstrarea cântecului popular autentic.

Un punct de reper al autenticitaţii este si faptul ca vestimentaţiei pupulare nu i-am adus nici o modificare aşa cum se obişnuieşte de către anumiţi interpreţi.Deţin un simţ critic-obiectiv la adresa chiciului incât am „obtinut” antipatia multor colegi dar sincer va spun ca nu-mi pasă.Realizator de scurtă durată a unor emisiuni de radio, renunţând repede pe seama perfecţionismului cemă chinuie când văd că interpreţii abordează cu atâta uşurinţă non-valorea. Respeculfaţă de ceea ce inseamnă autentic, mi-a dat ocazia să cunosc încă de la început aprecierea publicului incât sincer să fiu, am dobîandit încrederea in sine.Am convingerea ca în urma accesării materialului de pe youtube veţi aprecia şi veţi constata eleganţa portului popular cat si a sobrietaţii lui.M-ar încânta ca în urma deţinerii unui bagaj de cultură folclorica, sa aveţi „lejeritatea” aprecierii autenticitaţii pieselor pe care le prezint, conturând doua zone mari etnofolclorice si anume Mărginimea Sibiului şi Valea Secaşelor. Aflându-mă la punct de interferentă prin faptul că am văzut lumina zilei în localitatea Cunţa, localitate limitrofă a judeţului Alba in vecinatate cu Sibiul, simt că dintotdeauna inima imi este lipită de acest ţinut unde in tot ceea ce sunt imi canalizez drumurile spre Sibiu chiar dacă locuiesc la Sebeş Alba.

DE PROFESIE

Avocat de 6 ani in Baroul Sibiu

Discografie

Am lansat 4 albume ce conţin material discografic cu piese din zonele pe care le reprezint cu atâta mândrie şi bucurie totodată ca m-am născut pe aceste meleaguri atât de bogate din punct de vedere folcloric.Cel din urma cd s-a bucurat de un real successi datorita faptului ca a fost foarte bine prezentat in spectacolele destinate acestei lansari apoi difuzate pe mai multe posturi tv. 

LIMBISTRAINE

Italiana : satisfacator 

INPREZENT:

Ma dedic atât avocaturii dar cu predilecţie mă ocup mai mult de cântec, ce este parte din structura genetică a tot ceea ce însemn. 

PASIUNI

Rătăcirea in natură incât, sa pierd contactul cu lumea, lume ce uneori ma vlăguie de energia pozitivă. Am vrut sa personalizez acest cvsi mod de formulare pentru ca sunt un nonconformist si uneori un om izbitor de sincer ceea ce trebuie sa recunosc ca nu este un atu. Dar mai bine sincer decât un perfid, calitate ce mulţi o au fără să realizeze penibilitatea pe care şi-o procură” intr-un mod involuntar pentru că şi prostia ce-o deţin unii, este un real handicap dar din pacate nerecunoscut de către cei ce legiferează incat sa li se acorde pensie de handicapat. Sper ca acest ultim paragraf să vă facă sa râdeţi daca nude realitatea celor spuse puteţi râde chiar de optica mea prin care percep lumea.

Tel 0722-752.169


Vizualizări 2519
Nota 4.86 din 87 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • stelian deaconu
  Te..am conosciuto la mimo astaseara. Esti un geniu
 • Zikinelleltpdtq
  assubrork xaikalitag Naktrodiabado http://usillumaror.com - iziananatt Mayodeduexy http://gussannghor.com actitoSom
 • Iulica
  Daca nu ar fi atat de increzut , arfi foarte bine !
 • mikela
  buna draga ilie si iti doresc o zii frumoasa si plina de iubiri si numai bucurii si impliniri cu aj .. lui bunu d-zeu si multa sanatate si tot bn din lume la fam... ta si mult succes incontinuare :* un artist de milioane esti sa ne traiesti o 1000 de ani si sa ne incanti cu muzica buna :* pupik dulci !!:*
 • mikela
  La multi ani!!!... domnu ilie medrea si sa ne traiesti o 1000 de ani si iti dorim multa sanatate si fericire si tot bn din lume si te iubim toti pop***rii din lume si te respectam :* :* :* esti un om de omenie si cu un suflet foarte bun :* :* :*
 • giani
  Sper ca nu te exprimi atat de poticnit si cand pledezi !
 • anna tareka
  ..........ozi cat mai frumoasa va doresc
 • mariana
  zi frumoasa , cu mult bine si fericire ! multe rezultate bune iti doresc !
 • lia
  La multi ani Ilie sa ne traiesti !
 • aspazia
  Un abraccio grande,un boca lupo e tanto salute din italia.
 • aspazia
  d-ule ilie medrea sunteti o persoana de apreciat, cu o valoare deosebita, cu caracter forte,.ma bucur ca mai sunt si astfel de oameni pe acest pamint,. sa va dea b-ul dumnezeu sanatate, fericire, si la intreaga familie va don profesional resc tot binele din lume,mult,mult,mult succes pe plan profesional si familial. bafta in tot ce faceti,bocca lupo.va imbratisez forte.
 • sorin
  stiu k esti un om deosebit...eu te admir de mult si mereu ascult cu placere cantecele tale..esti un barbat super dar ai grija la silueta k parca am impresia k ai mai pus cv kg ...sper sa nu fie asa...mult succes tie si familiei ...tu si sotia ta faceti un cuplu super..Bunul Dumnezeu sa va bunecubanteze .
 • mikela
  buna ilie si la toti si o zii frumoasa si placuta si plina de lumini cu aj... lui d-zeu si multa sanatate lui ilie medrea si la intreaga fam... lui si multa bafta si felicitari ..pupici dulci
 • ANA
  O VOCE BUNA
 • Alexa
  bafta si la mai mare !!!
 • mikela
  Buna draga ilie iti doresc o zii frumoasa si plina de lumini cu aj.. lui d-zeu alaturi de fam.... ta , si va doresc multa sanatate si tot bn din lume , bv draga ilie esti un baiat deosebit si ai o voce super faina sa ne traiesti 1000de ani si sa ne canti . te poop dulce ,si sa iti traiasca fetita si sa creasca mare o poop dulce si pe fetita ta giulia. va poop dulce
 • mikela
  cel mai frumusel barbat e ilie medrea si cea mai faina voce care o are pooop dulce
 • lia
  bun venit la Radio Pop***r
 • Elenush
  Frumoasa voce,frumoase melodii.Multumim si la mai multe melodii la fel de frumoase.
 • mikela
  buna frumoasa muzica pop***ra si cel mai tare radiopop***r bv tine -o tot asa va pooop dulce
 • lia
  Omul poartă cu sine toate darurile vieţii, numai că în loc să le cultive, le risipeşte în zările deşarte. Sufletul se hrăneşte cu speranţă, însă creşte doar din împliniri....